On-line testovi

Dokazano je kroz brojne primjere da kandidati mnogo uspješnije polažu teorijski dio ispita ukoliko su testove prethodno vježbali kroz našu aplikaciju testovi.ba.

Postupak rada je krajnje jednostavan i intiutivan. Pitanja koja se prikazuju su identična zvaničnim pitanjima i u potpunosti su u skladu s Pravilnikom. Svaki put kad pokrenete on-line test, dobit ćete putpuno drugi set pitanja po slučajnom odabiru iz kataloga.

Odabir kategorija

  • A i B (putničko vozilo / motocikl),
  • C i C1 (Lako teretno vozilo),
  • D i D1 (teretno vozilo / autobus),
  • T (traktor / motokultivator), M (moped) i
  • PP (prva pomoć)

Intuitivno rješenje

On-line testovi su dizajnirani na način da se svaki korisnik vrlo brzo prilagodi načinu rada. Rješenje je intuitivno i samo po sebi razumljivo čak i manje iskusnim internet korisnicima.

Pitanja iz kataloga

Pitanja koja se prikazuju su identična zvaničnim pitanjima i u potpunosti su u skladu s Pravilnikom. Svaki put kad pokrenete on-line test, dobit ćete putpuno drugi set pitanja po slučajnom odabiru iz kataloga.

Analiza rezultata

Tri ključna faktora koja utiču na povećanje rizika od stradanja su godine, neiskustvo i pol. Podatci pokazuju da su mladi u saobraćaju ozbiljno ugroženi, bez obzira u kom se dijelu svijeta nalaze.

Responsive design

Sistem testovi.ba se automatski prilagođava svim uređajima koji imaju pristup Internetu. Podrška za desktop i prenosne računare, tablete i mobilne telefone se podrazumjeva.