Vaš centralni izvor svih informacija za buduće vozače


Kako do dozvole?

Saznajte osnovne korake za dobijanje vozačke dozvole. Koje dokumente treba prikupiti, kakvu auto-školu odabrati, redosljed pojedinih koraka, kako izvaditi vozačku dozvolu.

Korisni savjeti

Pročitajte korisne savjete koji će vam pomoći u ovladavanju vještina i znanja potrebnih za uspješnu obuku za vozača motornih vozila.

On-line testovi

Rješavajte testove za polaganje vozačkog ispita on-line. Odaberite bilo koju kategoriju i vježbajte testove kao da ste na stvarnom ispitu.

On-line testovi - uspjeh garantovan, ispit položen!

slide1
slide3
slide4
slide5

Pristup sa bilo kojeg uređaja

Informacioni sistem testovi.ba je implementiran u skladu s najnovijim tehnologijama. 'Responsive design', optimizirane procedure, in-memory data management itd. samo su neke od tehnologija koje Vam omogućuju pristup sa bilo kojeg uređaja priključenog na Internet.

Nikakvo tehničko znanje vam nije potrebno za korištenje ovog sistema

Ako ste upoznati sa osnovnim principima rada na Internetu - to je sve što Vam je potrebno za korištenje ovog sistema. Informacioni sistem testovi.ba će se automatski prilagoditi uređaju kojeg koristite - PC računaru, tabletu ili mobitelu.

Sve što je potrebno je registrirati se tako što ćete navesti vaše korisničko ime (po želji) i pristupnu lozinku, a nakon toga jednostavno se prijaviti i pristupiti on-line testiranju kada god i koliko god puta to poželite.

Napomena: za registraciju je potrebno imati validnu e-mail adresu.

feature1

Mnogi korisnici potvrđuju: ovo je definitivno najkraći put do položenih ispita!

testovi.ba omogućuju učenje i vježbanje u isto vrijeme. Svaki urađeni test se registrira u bazi podataka, tako da možete analizirati ostvarene rezultate, a time i pratiti napredak u ovladavanju gradivom.

Pitanja koja se prikazuju na on-line testovima su identična pitanjima iz službenih testovnih kataloga i u potpunosti su u skladu s Pravilnikom. Svaki put kad pokrenete novi on-line test, dobit ćete putpuno drugi set pitanja u odnosu na bilo koji prethodno obavljeni test. Pitanja se biraju po slučajnom odabiru iz on-line baze podataka koja sadrži sva pitanja iz službenih tetsovnih kataloga (testova).

feature2

Šta su rekli korisnici sistema testovi.ba

Velika večina korisnika našeg on-line sistema su se veoma pozitivno izjasnili o njegovoj funkcionalnosti. Navodimo nekoliko tipičnih iskustava:

Mario Družić

B kategorija

Sa testovima sam se dosta mučio - sve dok nisam probao testove.ba. Nakon nekoliko dana vježbanja sam uspio položiti ispit.

Sanela Potir

B kategorija

Probala sam neke 'slične' web sajtove, ali ovo je definitivno najbolja stvar na net-u. Svima preporučujem.

Mirsad Dermo

A kategorija

Moje iskustvo s ovim sistemom je veoma pozitivno. Mogu reći da mi je olakšalo položiti testove i sada vozim svoju Hondu.

Glavne karakteristike sistema

Informacioni sistem 'www.testovi.ba' je dizajniran na način da se svaki prosječan kandidat vrlo brzo prilagodi njegovom načinu rada. Rješenje je intuitivno i samo po sebi razumljivo čak i manje iskusnim internet korisnicima. Baza pitanja sadrži sva pitanja iz zvaničnih kataloga, a sadržaj i izgled on-line testova je isti kao da ste na samom ispitu. Glavne karakteristike sistema su:

Pitanja iz kataloga

Pitanja koja se prikazuju su identična zvaničnim pitanjima i u potpunosti su u skladu s Pravilnikom. Svaki put kad pokrenete on-line test, dobit ćete putpuno drugi set pitanja po slučajnom odabiru iz kataloga.

  Responsive design

Informacioni sistem 'testovi.ba' se automatski prilagođava svim uređajima koji imaju pristup Internetu. Podrška za desktop i prenosne računare, tablete i mobilne telefone se podrazumjeva.

Analiza rezultata

Svaki korisnik ima mogućnost da prati i prikaže svoje dosadašnje rezultate koje je postigao na prethodnim testovima.

Efektno rješenje

Informacioni sistem 'testovi.ba' je implementiran uz pomoć najnovijih tehnologija, uključujući platformu Twitter bootstrap, in-memory podatkovno procesiranje i optimizirane resurse koji se koriste.

Slobodan pristup

Korištenje sistema 'testovi.ba' je potpuno besplatno i uvijek Vam stoji na raspolagnju. Kad god i gdje god to poželite.

Uspjeh garantovan

Hiljade zadovoljnih korisnika potvrđuju da se uz upotrebu ovog sistema obezbjeđuje brzo i učinkovito učenje teorije, a time i najkraći put do položenog ispita.

Naši korisnici

Naša IT rješenja koriste na dnevnoj bazi najveće BiH institucije, sa stotinama hiljada korisnika.

Prijavi se i vježbaj testove on-line!

 Prijavi se

Za pristup modulu za on-line testiranje potrebno je prvo registrirati se. Registracija je jednostavan postupak i zahtijeva da navedete validnu e-mail adresu, putem kojeg će Vam sistem omogućiti potvrdu registracije. Ukoliko ste već registirani na ovaj sistem, kliknite na gornji link za prijavu. Nakon prijave, modul za on-line testiranje teorijskog dijela vozačkih ispita Vam je omogućen putem linka u glavnom izborniku On-line testovi .