Nove pogodnosti sistema testovi.ba za auto-škole



Nova verzija sistema testovi.ba, izgrađena na najnovijoj super brzoj platformi, donosi niz poboljšanja i novih funkcionalnosti. Tu posebno ubrajamo potpuno nove module specifično dizajnirane za auto-škole. Pored prikaza svih svojih detalja, auto-škole imaju mogućnost i aktiviranja hostinga, odnosno prikaza svojih vlastitih web stranica! U nastavku dajemo kratak pregled šta smo sve pripremili za auto-škole.

testovi.ba - VW Golf PatrolSa novom verzijom sistema testovi.ba smo dobili još bolju, efikasniju i znatno bržu verziju prethodnog sistema, koji je godinama bio najnapredniji i najpopularniji sistem za učenje i pripremu ispita za vozača motornih vozila. Sa dosadašnje sprovedenih preko 30,000 on-line testova, bili smo u obavezi da sistem moderniziramo i još više unaprijedimo. U prethodnim objavama smo djelomično opisali šta je sve u tom smislu implementirano (pogledajte prethodne objave o novom sistemu) i riječi podrške koje svakodnevno dobivamo od korisnika potvrđuju ispravnost naše odluke o redizajnu prethodnog sistema.

U ovom postu akcenat stavljamo na potpuno nove module koji su dizajnirani specifično za auto-škole i koje ranije nismo imali. Dio novih funkcionalnosti za autoškole uključuje sljedeće:

  • lista svih auto-škola iz Kantona Sarajevo, SBK/KSB, ZE-DO, Tuzlanskog,  Hercegovačko-Neretvanskog i Bosansko-Podrinjskog Kantona,
  • detalji svake prikazane auto-škole, uključujući kontakt informacije, marketinške poruke, kao i geo-lokaciju škole na Google Maps prikazu,
  • fotografiju i logo auto-škole koja je aktivna na sistemu,
  • pod-domena auto-škole sa hostingom i web stranicama specifično kreiranim za datu auto-školu,
  • prijava kandidata za upis u auto-školu on-line,
  • management sistem za rad i upravljanje podacima polaznika auto-škole,
  • on-line testiranje sa mogućnošću neograničenog broja izvršenih testova.

Kao primjer auto-škole sa hostingom i web stranicama navodimo auto-školu "MT-MICE" iz Kiseljaka ili "EDUKA" iz Bugojna. Za prikaz web stranica navedenih škola, nakon što otvorite njihove kartice kliknite na link pod kategorijom "Internet".


Kao što se vidi iz primjera auto-škole "MT-MICE, auto-škola može uređivati svoje stranice, dodavati ili mijenjati sve prikazane informacije, dodavati fotografije sa obuke, iz svog voznog parka itd.


Jedna od potencijalno najpopularnije mogućnosti je obezbijeđena kroz modul "Blog". Kroz taj pod-sistem auto-škola može objavljivati nove obavijesti, novosti, zanimljiva pitanja iz raskrsnica, čestitke svojim kandidatima koji su uspješno položili ispit itd. 

Kao aktivna škola na sistemu testovi.ba, ista postaje vidljiva i prepoznatljiva svima. Potencijalno novi polaznici mogu pregledati web stranice škole, vidjeti njen vozni park, upoznati se sa instruktorima, uslovima i tehničkoj opremljenosti i dobiti sve potrebne informacije. Posjetioci mogu direktno kontaktirati auto-školu i postaviti bilo kakav upit ili pitanje (izbornik "KONTAKT"):

MT-MICE

Sve stranice auto-škola su visoko optimizirane i u potpunosti prilagođene prikazu na mobitelu, tabletu ili računaru. Uvjerite se i sami! Za primjer hostinga jedne od auto-škola, kliknite na ovaj link > MT-MICE. Hint: otvorite tu stranicu na svom mobitelu i provjerite kako se ista automatski promijenila i prilagodila prikazu na mobitelu.

U skoro vrijeme je planiran i direktan on-line upis - sve putem web stranica škole.


Zato ne oklijevajte, kontaktirajte nas čim prije. Za rane prijave auto-škole imaju mogućnost specijalnih pogodnosti!

Kontaktirati nas možete putem naše Kontakt stranice, ili odabirom opcije iz izbornika "Ponuda".

<b>testovi.ba</b><br/>najbolji sistem za on-line testiranje u BiH

UNIVERZITET U SARAJEVU
Mašinski fakultet Sarajevo
EMIS DEVELOPMENT TEAM

Komentari

Budi prvi da objaviš svoj komentar!

Objavi komentar



Electronic Medical Information System EMIS
Content and opinions in this site is subjected to the copyright.
Copyright www.testovi.ba